Returer och Beställningar


Fraktpolicy

Jealous second-hand skickar med postnord så att du enkelt kan spåra och returnera i postnord appen eller på deras hemsida. Vi skickar ditt paket så snabbt vi kan. Fraktkostnaden är alltid 39 kr och för tillfället skickar vi bara inom Sverige. 

Våran paketering är fri från plast, postorderpåsarna vi oftast skickar i är återvinningsbara, biologiskt nedbrytbara och tillverkade med miljön i åtanke. Vi uppmanar er att också tänka på miljön och minska transporter genom att tänka igenom köp och göra miljömedvetna val. <3

Retur- och reklamationspolicy

Vi hoppas verkligen att du älskar ditt köp lika mycket som vi gör men om det inte skulle passa så kan du enkelt returnera det. Du har returrätt i 14 dagar från att ditt paket levererades. Varorna måste vara oanvända (endast provade) och etiketten måste vara kvar på varan. Varor som är använda, skadade eller smutsiga på nått sätt kan bli avvisade för retur. (Du står själv för frakten vid retur på 45kr)

För retur:

  1. Registrera returen genom att skicka ditt ordernummer till jealoussecondhand@gmail.com
  2. Paketera enkelt ner varan i samma förpackning du fick den i och förslut.
  3. Lämna i närmaste postnords ombud med hjälp av qr-koden du fick när du registrerade returen.
  4. Du får pengarna tillbaka på kontot (inte inkluderande returkostnaden) och om du betalat på faktura får du en uppdaterad faktura, så fort paketet levererats.

För reklamation skicka ditt ärende (inklusive bilder) till jealoussecondhand@gmail.com så hjälper vi dig vidare där. 

Leverans

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finns alla uppgifter om produkter, pris, leverans- och faktureringsadress. Är något fel i orderbekräftelsen eller om du inte fick den alls ska du kontakta oss direkt genom mail via jealoussecondhand@gmail.com